10/21/2007

Wollt Ihr Den Totalen Krieg

Bütün bir pazar günü tüm televizyon kanallarından bu sesi duydum: "TOP YEKÜN SAVAŞ İSTİYORUZ!!!"

Önce bunu izleyin:



Sonra bunu:



Tercihinizi ona göre yapın? Kimden yanasınız?

10/15/2007

Beard Index


Beard index'i incelediğimiz de görüyoruz ki şu anda suratlarımızda kullandığımız "top sakal" 20. yüzyılın ilk yarısına kadar icat edilmemiş.

10/11/2007

Mohammed Rafi'ye Saygı

Bollywood için koca bir şaka diyebilirsiniz ama Mohammed Rafi'yi sakın ha yabana atmayın, atarsanız sonuçlarına katlanırsınız. Nasıl mı? Yabanda gezer Mohammed'in kariyerine ait birkaç video'yu youtube sağ olsun aşağıya postalıyorum. Siz çok istiyorsanız dalga geçebilirsiniz ben büyük bir hayranlıkla izliyorum. Kamuya duyrulur. Son olarak kamuya bu kısa duyurudan hemen sonra bir de küfür etmek istiyorum. Küfürüm size çakma hint/nepal/bengali kumaşı giyip sokaklarda gezen fason hippy'ler topunuzu Kishore Kumar kovalasın.






10/07/2007

Radyo Aktivite

W.S.Burroughs'un da hakkıyla dediği gibi "En ölümcül günahlardan biri de daha evvelden kaydedilmiş olanı kurcalamaktır." Old Bull Lee'ye tüm kalbimizle inanıyor ve bundan yıllar öncesine gidiyoruz. Kurcalamadan sadece dünya video müshil tarihine bir notalı virgül koymak için. Notalı virgül nedir diye soranlar gözlerini biraz aşağıya kaydırırlarsa ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır. Pazenadam ve Kayip Cinnet yıllar öncesinden gururla sunar...